Page 3 of 3
Vräka i sig mat - Hur mycket behöver ni?
Posted: 07 Feb 2005, 22:52
by ozzman
Jag måste fråga herrarna som tycker om slaktavfall om det bara är blodpudding som faller er på läppen eller om ni äter andra intressanta saker också såsom klövar, senor, magsäck, urinblåsor och annat smask?
Blodpudding är ett djävulens verktyg och inget gott har någonsin haft sin uppkomst genom blodpudding.
Jag dömer blodpudding till evig fördömelse.
Vräka i sig mat - Hur mycket behöver ni?
Posted: 07 Feb 2005, 22:58
by gammalhardrockare
Jag har smakat på blodpudding, smakade väl inte så illa men jag kan fan inte äta det ändå. Jag vet ju vad det består utav.
Vräka i sig mat - Hur mycket behöver ni?
Posted: 07 Feb 2005, 23:11
by gammalhardrockare
Hellboy:
rocker: vad tror du det är i falukorv?
Jag har jobbat på charkfabrik och det är inte den skiten i falukorven som folk tror. Den korven man ska akta sig för är den där gråa "Hackkorven" eller va fan den nu hette? Den skulle jag aldrig köpa!
Vräka i sig mat - Hur mycket behöver ni?
Posted: 08 Feb 2005, 11:26
by ozzman
on 02/07/2005 at 23:11:15, GammalHardrockare wrote:Hellboy:
Jag har jobbat på charkfabrik och det är inte den skiten i falukorven som folk tror. Den korven man ska akta sig för är den där gråa "Hackkorven" eller va fan den nu hette? Den skulle jag aldrig köpa! [/quote]
Falukorven är väl den matprodukt i Sverige som är mest märkesskyddad vad gäller vad den får innehålla för att få kallas falukorv.
Däremot kan jag tänka mej att vissa avarter som lunchfalu, lantfalu och dylikt innehåller en massa sörja.
Riktigt dåliga matvaror tror jag benämns som blodpudding.