Jag är en jävla gottgris. Surt, salt, lakrits, viol, mintpastiller, Läkerol, bilar - you name it, jag äter ta mig fan allt utom möjligtvis godis i form av segaråttor och andra färgade sockerblandningar. Choklad slinker också ned i stora lass, gärna vit (ja, jag vet att det inte är riktig choklad, ljus, Marabou-dajmchoklad osv. Jag är helt hopplös.
Men nu har jag börjat försöka få lite fason på det hela och ämnar minska mitt godisintag. Att sluta äta är inte ens att tänka på, så jag har valt en annan taktik. Jag har börjat käka nyttigare godis. Frukt är ju som bekant också godis... up my ass! Möjligen kan vindruvor fungera som substitutm, men där är det stopp. Nej , jag har börjat äta mörk choklad. Riktigt gott faktiskt, och mäktigt i smaken så man trycker inte i sig allt för mycket. Den ska tydligen även ha bra inverkan på blodcirkulationen och innehålla antioxidanter, rena rama hälsokosten alltså. Prova gärna, men akta er för den choklad som har över 80% kakohalt, bitter och jävlig. I det närmaste oätbar. Men den 70%-iga är riktigt jävla god.
Choklad
-
- Levertransplanterad
- Posts: 1204
- Joined: 06 Dec 2004, 13:28
- Location: Ja, inte hemma i alla fall.
-
- Levertransplanterad
- Posts: 4364
- Joined: 08 Oct 2005, 15:21
- Location: Någonstans i Västra götaland;)
Choklad
Choklad är mitt absoluta favoritgodis! Jag gillar dock inte för mörk choklad, Marabou-mjölkchoklad är perfekta. Gillar inte choklad som smakar det minsta beskt, usch! Faktum är att jag gillar vit chocklad mera än mörk.
Choklad
Jag har faktiskt varit på en chokladprovning och lärt mig en massa mumbo-jumbo om choklad. Att Kakakohalten inte säger allt, utan att den delas pp i både kakaofett och kakaofett. Så procenthalten säger inte allt. Jag fick prova en choklad som hade över 90% kakao och nästan allt var kakaopulver. Den var så jävla torr! Det var som att ta en matsked kakaopulver och trycka in i käften. De chokladerna med mycket kakao som jag tycker är goda är de fruktiga. Efter att ha smakat några riktiga choklader så tycker man det är en synd att kalla marabous mjölkchoklad för choklad!
-
- Levertransplanterad
- Posts: 4364
- Joined: 08 Oct 2005, 15:21
- Location: Någonstans i Västra götaland;)
Choklad
Nej, deras chocklad med nötter i går an men det går inte att jämföra med Marabou. Deras möjlchoklad smakar bara kemikalier.wiking wrote:Euroshoper gör en del billig skitmat, men deras choklad är riktigt god.
-
- Levertransplanterad
- Posts: 5422
- Joined: 01 Jan 1970, 01:00
Choklad
Nä fy fan! Mörk choklad är vidrigt. Kan inte med skiten. Ljus choklad däremot! Helst äter jag Kina-Puffar men ibland slinker även ljusa Polly ned.
Choklad
Choklad är kanske bra för blodcirkulationen, men druvor får fart på tarmcirkulationen. Haha iallafall i stora intag. Det blir RENNEDREDDA av allt ihop!LumberJack wrote:Jag är en jävla gottgris. Surt, salt, lakrits, viol, mintpastiller, Läkerol, bilar - you name it, jag äter ta mig fan allt utom möjligtvis godis i form av segaråttor och andra färgade sockerblandningar. Choklad slinker också ned i stora lass, gärna vit (ja, jag vet att det inte är riktig choklad, ljus, Marabou-dajmchoklad osv. Jag är helt hopplös.
Men nu har jag börjat försöka få lite fason på det hela och ämnar minska mitt godisintag. Att sluta äta är inte ens att tänka på, så jag har valt en annan taktik. Jag har börjat käka nyttigare godis. Frukt är ju som bekant också godis... up my ass! Möjligen kan vindruvor fungera som substitutm, men där är det stopp. Nej , jag har börjat äta mörk choklad. Riktigt gott faktiskt, och mäktigt i smaken så man trycker inte i sig allt för mycket. Den ska tydligen även ha bra inverkan på blodcirkulationen och innehålla antioxidanter, rena rama hälsokosten alltså. Prova gärna, men akta er för den choklad som har över 80% kakohalt, bitter och jävlig. I det närmaste oätbar. Men den 70%-iga är riktigt jävla god.
